Sport

Fan scandalizat, după ce şi-a găsit locul murdar la România – Danemarca

Unii suporteri ai naţionalei de fotbal a României reclamă condiţiile dezastruoase în care şi-au găsit locurile pentru care au plătit, la meciul de fotbal cu Danemarca de pe Cluj Arena.

Autorul fotografiilor s-a arătat dezamăgit de faptul că a plătit 100 de lei pentru un loc pe care l-a găsit murdar. FOTO Facebook Autorul fotografiilor s-a arătat dezamăgit de faptul că a plătit 100 de lei pentru un loc pe care l-a găsit murdar. FOTO Facebook

Un fan al tricolorilor a postat pe o reţea de socializare mai multe fotografii în care arată starea în care s-au aflat locul său dar şi cele ale amicilor săi la jocul de duminică seară.

„Pe langa emoţiile pozitive pe care le traiesc de fiecare dată când merg la un meci al Echipei Naţionale de fotbal, aseară am trăit o dezamăgire cruntă. În imaginile de mai jos puteţi vedea locurile noastre plătite cu 100 Lei/loc pentru a viziona meciul. În aşa hal arătau o parte din scaunele de pe Cluj Arena. Nu am gasit nici măcar un organizator care să vina să le cureţe, iar oamenii care facilitau accesul în stadion ne-au spus să mergem cu pozele la media şi să cerem despagubiri că ei nu au ce sa ne facă”, a scris Ionuţ G pe Facebook.  


Tânărul s-a arătat dezamăgit crunt de condiţiile de organizare şi a făcut face un apel către jurnalişti să preia şi să scrie „despre mizeriile care se întamplă pe banii noştri”, „altfel nimic nu se va schimba niciodată în ţara asta”.

O altă tânără, Andreea P., a afișat și ea o fotografie cu un scaun extrem de murdar, într-un comentariu la postarea respectivă. Scaunul are înscris însă același număr ca și cel din fotografia postată de către tânăr.


Reprezentanţii FRF au precizat că vor oferi în cursul zilei de mâine un răspuns pe această temă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter